Kontaktannonser och dejting

2006-04-27

Bostadsförmedlingens nya tjänst kontaktannonser

Kontaktannonser finns överallt, till och med på Stockholms Stads bostadsförmedling. Funderade på vilken slogan som skulle passa den nya dejtsajten, SSB.
SSB sajten med över 104000 desperata sökanden. Det kanske skulle vara säljande nog...eller?

Det jag inte kan få in i mitt lilla huvud är varför bara kvinnor är välkommna att söka till dessa tre lägenheter. Är det för att hyresvärden placerat duchen i källaren? Och att , jag förutsätter att det är en han som är ansvarig, ska tjuvkika på kvinnorna i källarduchen...

Detalj: " Information och krav
När Du anmäler dig till denna lägenhet är du med i urvalet till 3 st liknande lägenheter, yta ca 18 kvm. OBS att lägenheterna har tillgång till WC och dusch i källaren.
Lägenheten ingår i en andel av en bostadsrättsförening som ägs av Gerda Meyersons bostadsstiftelse
och förvaltas av Stockholms Stad. Lägenheten uthyres med andrahandskontrakt, men Stockholms Stad strävar efter att behandla hyresgästerna som om de vore förstahandshyresgäster.
För att bli godkänd krävs att stiftelsens ändamål uppfylles. Den sökande skall vara ensamstående kvinna under 50 år med en inkomst av tjänst mellan 150-220000 kr. 2005 års hyra.
Eftersom denna lägenhet inte innebär ett fullständigt hyreskontrakt behåller du din kötid.

Krav från hyresvärden
Kön Kvinna
Max antal hushållsmedlemmar 1
Max ålder 49 år
Minsta hushållsårsinkomst 150000"

Jag har placerat min blogg i
Södermalm
på bloggkartan.se

1 Comments:

  • Det är sagt så i stiftelsens stadgar. Det är Gerda Meyersons bostadsstiftelse som "äger" dessa lägenheter och hon testamenterade att bara arbetande kvinor får bo i dem.

    By Anonymous Anonym, at 25 januari, 2011 11:10  

Skicka en kommentar

<< Home